Bewakingscamera Draadloze verbinding kopen?
 IP Camera Draadloos: Keuzehulp voor de beste keuze  thumbnail

IP Camera Draadloos: Keuzehulp voor de beste keuze

Published Apr 02, 22
8 min read

digitaal draadloze camera set camper caravan pack-500dw carvision

Download voor aankoop de handleiding op de webite van de fabrikant om te kijken of de installatie ingewikkeld is. de goede werking van een IP-camera of deurbel met camera valt of staat met goede wifi op de plek waar je de camera plaatst, tenzij je een camera met ethernetkabel installeert.

U wilt een beveiligingscamera aanschaffen maar u weet niet welke u moet kiezen? Geen probleem. Wij geven u 10 tips bij het kopen van een beveiligingscamera, zodat u zeker weet dat u de goede aankoop doet. Bedenk wat het doel is van de camera die u wilt kopen. Wilt u toezicht houden op een situatie? Wilt u uw bezittingen bewaken? Wilt u de bewakingscamera voor een activiteit gebruiken? Of moeten de camera’s vooral een afschrikwekkend effect hebben? Als u toezicht wilt houden op uw bedrijf, vereniging of instantie is het handig om beveiligingscamera’s te hebben met een hoge resolutie.

Draadloze camera kopen van Sitcon

Phone: 089-680474
Email: support@sitcon.nl
Draadloze camera

U kunt hiervoor bijvoorbeeld een PTZ-camera nemen: een volledig bestuurbare bewakingscamera waarmee u live heen en weer, op en neer en in en uit kunt zoomen. Als u bezittingen wilt bewaken is het handig een bewakingscamera in te nemen met bewegingsdetectie of gezichtsherkenning. Bovendien kunt u ervoor kiezen om meerdere camera’s richting hetzelfde punt te richten en zo een duidelijker signalement te krijgen bij een inbraak. Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee..

Binnencamera’s hoeven niet de beste behuizing te hebben en tegen water te kunnen om effectief uw bezittingen te overzien. Buitencamera’s moeten bestand zijn tegen de heftigste weersomstandigheden en in veel gevallen nachtzicht hebben. Let voor aanschaf op de temperaturen die de bewakingscamera aankan en de bescherming die het heeft. Als een camera nachtzicht heeft staat dit in veel gevallen in de titel van het product vermeld.

Nachtzicht is per beveiligingscamera verschillend en is vaak tussen de 10 en 100 meter. De standaarden IP66 en IP67 komt u wellicht tegen bij de specificaties van het artikel dat u bekijkt: dit staat voor de waterbestendigheid. IP66 is een classificatie die aangeeft dat de bewakingscamera is bestand tegen stof, regen en golven van water.

Buitencamera’s hebben meestal een aluminium behuizing omdat dit niet roest - Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee.. Oriënteer u goed op het type beveiligingscamera dat u kiest. Niets is zo vervelend als een camera kopen en later erachter komen dat de bewakingscamera niet compatible is met uw recorder. De meest gebruikte typen zetten wij hier voor u op een rij.: komt goed naar voren als deze worden vergeleken met andere bewakingscamera’s.

Beveiligingscamera’s op wifi zijn er tussen 720P (HD, 1 megapixel) en 1632P (4 megapixel). Bekijk onze wificamera’s. Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee..: heeft als grote voordeel een gesloten systeem. Een SDI camera kan zonder interferentie van andere apparaten bediend worden: elke SDI camera is direct verbonden met de recorder. SDI beveiligingscamera’s zijn te vinden in 720P (HD, 1 megapixel) of 1080P (Full HD, 2 megapixel) (draadloze camera set).

draadloze teddybeer cam

Als u bijv. een CVI of SDI camera hebt gekozen bent u er nog niet. Deze cameratypen zijn verder onder te verdelen in vorm en omvang. De meeste bewakingscamera’s zijn in de vorm van een dome of bullet te vinden.: is het Engelse woord voor koepel, een letterlijke naam voor de vorm van de bewakingscamera.

Waar de camera op richt is moeilijk te zien van buitenaf. De koepel is 3-axis: de lens kan elke kant op worden gedraaid.: is een camera met een klassieke uitstraling. De naam is afgeleid van de vorm en grootte: een bullet lijkt ‘uit de muur te schieten’. Bullet camera’s zijn compact, kunnen eenvoudig worden gemonteerd en hebben een instelbare lens.

Bulletcamera’s worden met een bracket / beugel opgehangen - Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee.. Ga na welke oppervlakte u moet bewaken. Is de oppervlakte toch groter dan u had ingeschat, zijn er twee opties: een beveiligingscamera met een groothoeklens (waardoor de camera zelfs van dichtbij een groot oppervlak kan filmen) of kiezen voor meerdere camera’s. In het tweede geval is het handig om een cameraset te nemen: een systeem met twee of meer bewakingscamera’s en een recorder.Combineer dit met beveiligingscamera’s met een hoge resolutie om overal de beste beelden op te nemen. Het voordeel van een camera met kabel is dat het geen storingen geeft en dat u meestal grotere afstanden kunt bereiken zonder significant kwaliteitsverlies. Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee.. Een draadloos systeem is eenvoudiger aan te sluiten omdat er geen kabel getrokken hoeft te worden.

Camerashop24 heeft alle kabels in het assortiment die nodig zijn om een bewakingscamera of camerasysteem aan te sluiten. Elke kabel heeft weer andere voordelen. Hieronder leest u welke kabel werkt met welk cameratype.: dit is de meest gangbare kabel voor het aansluiten van een beveiligingscamera. Coaxkabels kunnen gebruikt worden voor CVI, SDI en analoge camera’s en hebben twee aansluitingen: video en spanning (stroom).

Dit noemen we ‘plug-and-play’. Coaxkabels werken goed tot 120 meter afstand tussen de beveiligingscamera en recorder. Bekijk onze coaxkabels.: dit is dezelfde kabel die u gebruikt om uw computer te verbinden met uw modem of router. UTP-kabels zijn zeer geschikt om een bewakingscamera te bekabelen. UTP-kabels hebben als voordeel dat de lengte veel langer kan zijn dan een coaxkabel.

UTP-kabels ondersteunen Po, E. Voor het overbruggen van lange afstanden (> 100 meter) is het soms beter om de voeding dicht bij de beveiligingscamera te hebben. Wanneer u gekozen heeft voor een camera of camerasysteem is het in veel gevallen belangrijk dat de beelden worden bewaard en dat dit veilig gebeurt.

Nadelen draadloze bewakingscamera systemen

Als voorbeeld kunt u onderstaand schema bekijken. Let op dat dit schattingen zijn die horen bij een resolutie van 720P (HD, 1 megapixel) bij 25 frames per seconde (fps). Het kan zomaar zijn dat u de beste camerabeelden wilt en gaat voor een 4K-resolutie (8 megapixel) met 60 fps. Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee.. U heeft dan veel meer opslagruimte nodig.

Als de camera dit ondersteunt kunt u op deze manier het aantal opgeslagen beelden drastisch verminderen. Voor meer informatie over camerabeelden opslaan kunt u contact opnemen met onze helpdesk door te bellen naar 0181-453362 of een mailtje te sturen naar Camerabeelden kunnen worden opgeslagen op een SD-kaart, een recorder, een NAS of in de Cloud.Een recorder is een opnamesysteem dat u vaak ziet in combinatie met een monitor. De recorders van Camerashop24 zijn onderverdeeld in , en . Bekijk goed welke recorder bij welke camera past, want niet elke camera werkt met elke recorder. Bij recorders staat het aantal kanalen aangegeven: dit staat voor het aantal camera’s dat u kunt aansluiten op de recorder - Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee..

Dit is een goedkopere oplossing dan andere opslaglocaties, maar heeft een beperkte opslag en is daardoor sneller vol. Een SD-kaart is kwetsbaar omdat deze eenvoudig te verwijderen is en dan bent u de camerabeelden kwijt. Camerabeelden die op een SD-kaart staan bevatten geen watermerk bij knippen/plakken. Bekijk onze SD-kaarten.: dit is een centraal opslagapparaat dat verbonden wordt met uw interne netwerk.Met een NAS betaalt u jaarlijks voor een licentie.: u kunt ervoor kiezen om camerabeelden in de Cloud te laten opslaan. U betaalt dan per camera een vast maandbedrag en niet extra voor energiegebruik. Als u camerabeelden in de Cloud wilt opslaan zijn hiervoor diverse partijen; Camerashop24 levert geen cloudopslag.Dieven proberen hun sporen uit te wissen door de camera te verblinden, stelen of beschadigen. Als u een buitencamera neemt, zorg er dan voor dat deze buiten het bereik van vandalen wordt gehangen. Als dit niet mogelijk is kunt u wellicht uw camera verdekt opstellen. Let bij het beveiligen van uw camera erop dat uw bekabeling kwetsbaar kan zijn.

Om uw camera en bekabeling netjes te installeren en te beveiligen tegen diefstal hebben wij een . Als u beveiligingscamera’s hebt hangen, let er dan op dat u wettelijk verplicht bent dit kenbaar te maken. Iedereen die uw bedrijf, woning, vereniging etc - Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee.. betreedt moet geattendeerd worden dat er camerabewaking aanwezig is.

Draadloze camera's van Sitcon

Stickers en bordjes hebben daarnaast een preventieve werking, zelfs wanneer u geen camerabewaking hebt hangen. De stickers zijn dubbelzijdig bedrukt om deze aan de binnenkant van het raam te hangen. De hebben een speciale coating, wat ze geschikt maakt voor binnen en buiten. Zorg ervoor dat de stickers of bordjes duidelijk zichtbaar zijn; op deze manier werken deze nog effectiever tegen inbraak - Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee..

Er is veel vraag naar wifi camera’s, we hebben veel modellen getest en toch besloten ze niet altijd aan te raden. Niet omdat we ze niet willen verkopen, maar omdat we willen dat u iets goeds koopt wat voldoet aan u verwachtingen. Hieronder geven we meer uitleg - Het aanleggen van bekabelde camera’s is een behoorlijk klus en brengt vaak hoge kosten met zich mee.. Wifi camera’s lijken bijna te mooi om waar te zijn, maar dat zijn ze vaak ook.

Latest Posts

Alarmsystemen - Bestel Bij Home8

Published Dec 27, 23
7 min read

Ring Alarmsysteem

Published May 19, 23
3 min read